Tanaan... ei nyt ihan paras paiva ruokailujen suhteen.

Kylla, laskin myos kuinka paljon kulutin ja soinko kulutukseni verran. Nain tapahtui. Ja tama laskeminen tassa on se "huono" asia.

Soin palan suklaakakkua, josta en kauheasti tykannyt -kuorrutus oli hyvaa, mutta niiku mun mielesta aina, ite kakkupohja pahaa. En oo oikeen kakkuihmisia. Soin myos suklaapatukan, joka oli varmaan vielaki pahemman makusta. Maistui lisa-aineilta -syon harvoin tammosta esanssitavaraa.

Ja sitten soin "lounaaksi" jotain ihan kaameaa "vihanneskeittoa" jossa oli tolkitettya tomaattia ja pakastevihanneksia. Noin kolme papuakin taisi loytya lautaseltani. Hyi. Taman tein siis ihan vain sosiaalisista syista -paikalliset sapuskat ovat ihan hirveita jos ulkona kay syomassa. Mutta kun joskus sita pitaa sosiaalisoituakin.

Olisin kaynyt kaupassa mutta koko paiva satoi. En halunnut kastella itseani lahtemalla kavelemaan lahinta ruokakauppaa kohti. EI ole hedelmiakaan enaa jaljella, yhyy.

Tein ruoaksi sitten linsseja, riisia ja porkkanaa -sekoitin niita kolmea asiaa tyyliin mita ruokakaapissani oli. Ainiin, ja soijamaitoa join, yhden avokadonkin soin ja ja... maapahkinavoipurkin soin loppuun. Tuo viimeisin mainittu oli kylla sietamattoman hyvaa.

Mut vielaki tuntuu etta en oo tyydyttany syomishimojani. Vielaki haluisin kayda hakees jotain jaatavan hyvaa suklaata, suklaajaateloa, laskiaispullia, jaateloa kinuskikastikkeella, maapahkinavoita banaanilla... edes kuivattuja taateleita, luumuja tai rusinoita. Edes hedelmia! Tai hunajaa!

Nain siina kay kun syo koko paivan ajan semmoisia tuotteita mita ei edes haluaisi oikein syoda. Niin sitten jaa jaljella se himo syoda niita asioita mita alunperin halusikin syoda.