Tänään meni hiukan takapakkia.

Aloin nimittäin kontrolloida taas syömisiäni. Nyt illalla laskin syömiseni, en voinut olla tekemättä sitä, ja huomasin että oon tainnu syödä hilkkusen verran liikaa tälle päivälle, enkä enää syöny iltapalaa vaikka onki pieni nälkä. Olisin muuten siis syönyt.

Oon huomannu että aina ku rajoittaa jostain niin se tulee kyllä korkojen kera takaisin. Ois siis voinu syödä vaan iltapalan. Mut en enää ku perskatti menis yli kulutuksen... :P

Söin melkeen paketin rusinoita tänään, ja siinä tuli samalla toki paljo sokeria niin taisi olla päivän kulmakivi.

Tärkeämpää: katselin alastonta kroppaani suihkussa. Joo-o, huvinsa kullakin. Kysyin itseltäni: olenko tyytyväinen tähän? Hyväksynkö oman kroppani? Kuvittelin joku päivä näkeväni vanhan naisen kropan allani (joskus 40v-> päästä), ja mietin että hyväksynkö sen ajatuksen. Ja sitten vanhana tulenko hyväksymään myös silloin kroppani. Ja tulenko hyväksymään kroppani raskauksien jälkeen.

Ja jos vastaus jokaiseen on kyllä niin perskatti ei oo mitään järkeä vertailla omaa kroppaa kokoajan johonki teinimallin kroppaan, niiku oon ennen tuntunu tekevän. Oma kroppa on oma kroppa, ja siitä kannattaa pitää huolta ja sen hyväksyä juuri sellaisena kuin se on. Ja me jokainen ollaan kaunis.