Välillä pistän suuhuni roskaa. Varsinkin silloin kun olen ulkona syömässä -ja tätä tapahtuu vähintään kolme kertaa viikossa.

Ulkona syöminen on epämukavaa (varsinkin tässä maassa). Sitä ei voi syödä terveellisesti, vaan ihan varmasti heittää suuhunsa geenimuunneltua sapuskaa, kahtasataa eri ei-luonnollista ainesosaa yhdellä suupalalla, korkeafruktoosimaissisiirappia (joka on kuulemma mm. syöpää aiheuttavaa), ainakin. Ja joka ei edes maistu hyvältä.

Mutta minkäs teet, haluan minäki viettää hiukan sosiaalista elämää.

Eikä se nyt ole ihan pilkun päälle.

Mutta jos perustaa alkaisin luomaan terveelliseen suuntaan. Siis luomuun (taas kerran, joka täällä päin on tärkeämpää mitä Suomessa). Maitotuotteet, omput, porkkanat, maapähkinävoit luomuna. Ja soijatuotteet toki. Ei se oikeastaan pitäis tulla ees kauheen paljo kalliimmaksi -ja varsinki jos ei käy ulkona syömässä rahaa kuluttaen (itse käyn vain "ilmaisilla aterioilla") niin ei todellakaan pitäis käydä kalliimmaks kuin keskivertopetterin ostokset.

Seuraavilla kerroilla voisin oikeastaan kertoa ostamiani tuotteita, ja myös niiden hintoja. Aion käydä kaupassa ehkä tänään, ja terveyskaupassa sunnuntaina (siellä on kalliimpaa mutta myydään paljon luomua). Niin että en ainakaan pidä mitään ruokaostoksia "salassa".

Käyn kaupassa yleensä pari kertaa viikossa. Paitsi eilen kävin myös kaupassa mutta ku oli vaan neljän euron arvosen verran käteistä mukana, en paljon saanut kaupasta kotiin raahattua; ostin pussillisen appelsiineja ja 4-5 banaania.

Tällä hetkellä minulla on ruokavarastossani paketti tofua, läjittäin soijamaitoa, appelsiineja, banaaneja, ruusukaalta, rasvatonta maustamatonta jogurttia (myyvät vain rasvatonta yh), yksi mandariini, muutama omena, tummaa riisii, soijakastiketta, auringonkukansiemeniä, teetä, mausteita. Näkkäriä ja tummaa pastaa myös mutta niitä en oikeastaan syö.

Päivitystä tulee myöhemmin ostoslistasta.